Οι ΗΠΑ θέλουν πόλεμο πριν αναλάβει ο Τραμπ! - Απίστευτες δηλώσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

18 Δεκ, 2016

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος τους χαλάει όλα τα σχέδια.


Για αυτό εξάλλου και κάνουν τα πάντα προκειμένου να προκαλέσουν ισχυρή ρωσική αντίδραση, φτάνοντας στα πρόθυρα ενός μεγάλου πολέμου, μόλις έναν μήνα πριν την ορκομωσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο πιο σίγουρος τρόπος για τη Νέα Τάξη είναι τη δεδομένη στιγμή να ακυρώσει το αποτέλεσμα των εκλογών, ταπεινώνοντας παράλληλα την Ρωσία, αποδεικνύοντας την εμπλοκή της Μόσχας στις εκλογές του Νοεμβρίου. 

Ωστόσο προς το παρόν στις ΗΠΑ περιορίζονται στις...λεκτικές απειλές.

Τρανό παράδειγμα αποτελεί ο γερουσιαστής Lindsey Graham, όπου μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τη Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν, παραδεχόμενος δημόσια πως οι ΗΠΑ πρέπει να χτυπήσουν πρώτες!

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο γερουσιαστής δηλώνει:

"Θα πρέπει να δείξουμε και να ενημερώσουμε την Ρωσία με σαφήνεια, πως δεν είχε δικαίωμα να παρέμβει στην εκλογική διαδικασία. Θα σας χτυπήσουμε και μάλιστα σκληρά. Εχω σκοπό να αναλάβω πρωτοβουλίες, ούτως ώστε στην διακομματική επιτροπή να επιβληθούν κυρώσεις κατά της Ρωσίας και κατά του Β. Πούτιν".

Η ψυχραιμία χάνεται από τη Νέα Τάξη στις ΗΠΑ και μένει μόνο να παρακολουθήσουμε τα γεγονότα, τα οποία μέρα με τη μέρα θα τρέχουν με ιλιγγιώδεις ρυθμούς.

loading...
loading...