ΕΚΤΑΚΤΟ: «Κόκκινος συναγερμός» για τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017 07:48

Μετά το «ανάθεμα» του Πάπα και τα δημοσιεύματα συστημικών ΜΜΕ στις ΗΠΑ,


κινδυνεύουν να κλείσουν άμεσα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, όπως το γνωστό infowars,επειδή, όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα Washington Post, μεταδίδουν «ψευδείς ειδήσεις (hoax) ρωσικής προπαγάνδας».

Ως εκ τούτου, προκειμένου να φιμωθεί στις ΗΠΑ η αντίθετη άποψη, η οποία απειλεί όσο ποτέ το κατεστημένο της Νέας Τάξης, υπάρχουν έντονες πιέσεις, έτσι ώστε να χαρακτηριστεί η αλήθεια ως «hoax» και να δοθεί χτύπημα στην εκτός συστήματος ενημέρωση.

Επιπλέον, όπως μεταδίδεται, η Bουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ πέρασε σιωπηρά νομοσχέδιο, το οποίο στοχοποιεί ενημερωτικές ιστοσελίδες «ρωσικής προπαγάνδας».

Η ΕΕ απαιτεί από Twitter, facebook και youtube να λογοκρίνουν «παράνομο λόγο μίσους» μέσα σε 24 ώρες αλλά και περιεχόμενο το οποίο περιλαμβάνει «ψευδείς ειδήσεις – hoax», όρο γενικό, ο οποίος ισοπεδώνει, όπως σας είχαμε ενημερώσει, τα πάντα.

Τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ που απειλούνται ζητούν από τον νέο-εκλεγέντα Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αναλαμβάνει το αξίωμα τον Γενάρη, να αναλάβει δράση ενάντια στις «hoax» επιθέσεις του συστήματος  και να βάλει τέλος στην λογοκρισία.

Άραγε θα δούμε τέτοιες καταστάσεις και στην Ελλάδα;

loading...
loading...