Οπαδός του Τριγράμματου Θεού

27 Φεβ, 2017

Από την πρώιμη παιδική σου ηλικία προσπαθούν να σε εντάξουν σε ένα σύνολο και να σε "εκπαιδεύσουν" σύμφωνα με τα πρότυπά τους.


Να διαμορφώσουν το χαρακτήρα σου, την προσωπικότητά σου και να ελέγχουν τις σκέψεις σου και τις επιλογές σου.
Δημιουργούν κλισέ και ανόητα πρότυπα στην κοινωνία με τα οποία πρέπει να ταυτιστείς και να εμπνευστείς.
Αλλά εσύ είσαι "αλλιώτικος" ακόμη και μέσα στην ίδια σου την οικογένεια...
Το αίσθημα δικαίου που φέρεις από την στιγμή που πρωτοαντίκρισες αυτόν τον κόσμο, δεν τους επιτρέπει να σε αλλάξουν.
Δεν θέλεις και δεν μπορείς να αλλάξεις. Δεν θέλεις να τους μοιάσεις,δεν θέλεις να είσαι οπαδός κανενός, δεν μπορείς να ανήκεις στη μάζα, γιατί δεν είσαι όπως εκείνοι.
Και δεν μπορούν να σε συνθλίψουν, δεν είσαι πιόνι τους και δεν είσαι εύκολος αντίπαλος.
Γιατί η εντιμότητα, η ηθική, η αγάπη για τον συνάνθρωπο και η πίστη μας στον Ιησού Χριστό, υπερκαλύπτουν όλα τα δελεαστικά επιχειρήματα του Σαμαέλ και της υπνωτισμένης κοινωνίας που τον ακολουθεί.
Κανένας φόβος και καμία ανοχή στην αδικία που επικρατεί γύρω μας.
Καμία πλάνη για τον δημιουργό αυτού του ψεύτικου κόσμου και των προθέσεών του.

Κι ενώ εμείς μπορούμε να είμαστε οπαδοί ΜΟΝΟ του Τριγράμματου Θεού και του Ιησού Χριστού,
οι κοινωνίες γύρω μας ανά τον κόσμο, με τις εντολές και τις ευλογίες της Λευκής και της Μαύρης Αδελφότητας, προσπαθούν να δημιουργήσουν ινδάλματα.
Χρησιμοποιούν κυρίως την μουσική, τον αθλητισμό και τον κινηματογράφο ώστε η νεολαία εύκολα να παγιδευτεί στο δίχτυ που απλώνουν και που θέλουν όλους να τους παγιδεύσουν.
Για τους μεγαλύτερους και πιο σοβαρούς υπάρχει η πολιτική και οι πολιτικοί να δημιουργούν δήθεν βαθυστόχαστους προβληματισμούς και λύσεις στα προβλήματα της οικονομίας και της κοινωνίας.

Και εάν οι πιο πάνω ομάδες χαλιναγώγησης της κοινής γνώμης δεν κάλυψαν όλη την κοινωνία, υπάρχουν και οι θρησκείες. Εκεί όλοι παίρνουν θέση.
Είτε ως φανατικοί πιστοί της όποιας θρησκείας επιθυμεί ο καθένας, είτε συμμετέχοντας τυπικά διότι αυτό τους βοηθά στο κοινωνικό τους status και την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, είτε απλά δηλώνοντας με υπερηφάνεια άθεοι.

Και όλοι φανατικά ακολουθούν την ομάδα που έχουν ενταχθεί από όπου και αν προέρχεται (αθλητισμός, θρησκεία, καλλιτεχνικό στερέωμα, πολιτική κλπ.)
Και παύεις τότε να είσαι μονάδα και γίνεσαι μάζα, οι κανόνες της οποίας δεν σου επιτρέπουν να σκεφθείς, να αμφισβητήσεις ή να λογοκρίνεις διότι άμεσα θα απενταχθείς.
Και αλίμονο τότε θα πρέπει να μείνεις μόνος και να αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό και την ανυπαρξία της καλλιέργειας του εσωτερικού σου κόσμου.
Με λίγα λόγια δηλαδή την ασχήμια της ψυχής σου.

Ετυμολογικά η λέξη μάζα σημαίνει πολλά άτομα μαζί με ενιαία συμπεριφορά και εδώ είναι το κλειδί έτσι ώστε να οργανωθούν και στη συνέχεια να ελεγχθούν.
Τα ΜΜΕ είναι το πιο προσφιλές εργαλείο και η έλλειψη παιδείας και ηθικής ανοίγουν διάπλατα το δρόμο για τη δημιουργία αναρχίας και χάους.
Η μαζικότητα είναι αυτό που τους κάνει να αισθάνονται ότι είναι δίκαιοι και δυνατοί.
Δεν είναι σε θέση να εξετάσουν την ορθότητα όλων όσων διεκδικούν και υποστηρίζουν.
Βλέπουμε για παράδειγμα γυναίκες στην Αμερική να διαδηλώνουν κατά του Τραμπ εκδηλώνοντας μία άγρια χαρά, διότι αποκτά νόημα η άχρωμη ζωή τους και μη γνωρίζοντας κυριολεκτικά το λόγο που συμμετέχουν. Κάτι ειπώθηκε..από κάποιον... και αυτό είναι αρκετό. Η δύναμη του όχλου.


Το κενό μέσα στην καρδιά και την ψυχή μας μπορεί να το καλύψει μόνο η αγάπη μας για τον Ιησού Χριστό.
Τότε και μόνο τότε αισθάνεσαι πληρότητα και αποκτά νόημα ο χρόνος παραμονής σου σε αυτόν τον ψεύτικο κόσμο.
Γνωρίζεις πολύ καλά τις σκοτεινές προθέσεις όλων οι οποίοι θέλουν ένα ακόμη πιόνι στη σκακιέρα τους
και ακολουθείς μόνο τα λόγια του Χριστού μας, υπηρετώντας Το θέλημά Του.

Δόξα σοι ο Θεός, η μόνη ελπίς ημών δόξα σοι!!!

ΜΑΡΙΑ †Ιησούς Χριστός Νικά†

loading...
loading...