Διαλέγοντας κατεύθυνση

26 Φεβ, 2017

Όλοι μας πρέπει κάποια στιγμή να αποφασίσουμε ποιος είναι ο δρόμος της ζωής μας.


Αν κάποιοι επιλέξουν τον δρόμο που οδηγεί στη σωτηρία έχει καλώς. Αν, όμως, επιλέξουμε τον δρόμο που οδηγεί σε μια ζωή-matrix τότε πρέπει να έχουμε το κουράγιο να παραδεχθούμε την αδυναμία μας.
Κανείς δεν είναι τέλειος. Τέλειος είναι μόνο ο Χριστός. Ήταν τέλειος άνθρωπος και τέλειος Θεός. Οι άνθρωποι, όμως, δεν είναι άψογοι, καθώς όλοι έχουμε αμαρτίες, προβλήματα και χίλια δυο πράγματα που μας κρατάνε σε αυτόν τον ψεύτικο κόσμο. Το να επιλέξει κανείς τον δύσκολο δρόμο του Χριστού είναι σπάνιο, αλλά όταν γίνεται είναι εκπληκτικό. Είναι ένα μονοπάτι γεμάτο με πόνο, μαρτύριο και στερήσεις, ωστόσο οδηγεί στην απόλυτη λύτρωση που είναι η ζωή στον παράδεισο.

Το άλλο μονοπάτι είναι το εύκολο. Αποτελείται από απέραντη χαρά, πολλές απολαύσεις και ηδονές, ωστόσο ο τελικός του προορισμός είναι ένα πηγάδι χωρίς πάτο. Είναι πολύ εύκολο να αποφασίσουμε ότι η ζωή σε αυτόν τον κόσμο είναι ιδανική και ότι δεν χρειαζόμαστε την Εκκλησία για να ζήσουμε καλά. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως ό,τι είναι εύκολο είναι και καλό. Σε αυτή τη ζωή ό,τι είναι δύσκολο είναι και το καλύτερο.
Θα μας πει κάποιος όμως, "δηλαδή όσοι αποφασίσουν να ακολουθήσουν τον Χριστό δεν κάνουν αμαρτίες"; Η απάντηση είναι απλή. Σαφώς και κάνουν, ωστόσο έχουν το θάρρος να το ομολογήσουν. Μέσω του μυστηρίου της εξομολόγησης παραδέχονται τα σφάλματα που έχουν διαπράξει και μετανιώνουν. Όλοι μας κάνουμε λάθη, ωστόσο το ζητούμενο είναι η παραδοχή τους.

Ο κόσμος τούτος είναι γεμάτος από χυδαίους ανθρώπους. Όποιος είναι υπερασπιστής πάσης φύσεως ανωμαλίας είναι και λογικός κατά τα πρότυπα της Νέας Εποχής. Αν είσαι κατά των παρά φύσιν σεξουαλικών προτιμήσεων είσαι φασίστας και ομοφοβικός. Αν θεωρείς την κτηνοβασία ότι πιο σιχαμερό υπάρχει θα σε πούνε κολλημένο και παλιομοδίτη. Δικό τους θέμα το πως θα μας αποκαλέσουν. Εμείς θα έχουμε καθαρή τη συνείδησή μας καθώς φωνάζουμε την αλήθεια.
Ασφαλίστε την πόρτα της ψυχής σας από τις φωνές της Νέας Τάξης. Μην αφήσετε το σκότος να κυριεύσει το μυαλό σας. Η αλήθεια είναι μία και άλλη δεν υπάρχει. Όποιος είναι με το μέρος του φωτός είναι μαζί μας, όποιος είναι με το σκότος κακό του κεφαλιού του.

Γιώργος Κωστόπουλος

Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %26 %892 %2017 %22:%Φεβ
loading...
loading...