ΕΚΤΑΚΤΟ: «Κόκκινος συναγερμός» για τα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης

12 Δεκ, 2016

Μετά το «ανάθεμα» του Πάπα και τα δημοσιεύματα συστημικών ΜΜΕ στις ΗΠΑ,


κινδυνεύουν να κλείσουν άμεσα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, όπως το γνωστό infowars,επειδή, όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα Washington Post, μεταδίδουν «ψευδείς ειδήσεις (hoax) ρωσικής προπαγάνδας».

Ως εκ τούτου, προκειμένου να φιμωθεί στις ΗΠΑ η αντίθετη άποψη, η οποία απειλεί όσο ποτέ το κατεστημένο της Νέας Τάξης, υπάρχουν έντονες πιέσεις, έτσι ώστε να χαρακτηριστεί η αλήθεια ως «hoax» και να δοθεί χτύπημα στην εκτός συστήματος ενημέρωση.

Επιπλέον, όπως μεταδίδεται, η Bουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ πέρασε σιωπηρά νομοσχέδιο, το οποίο στοχοποιεί ενημερωτικές ιστοσελίδες «ρωσικής προπαγάνδας».

Η ΕΕ απαιτεί από Twitter, facebook και youtube να λογοκρίνουν «παράνομο λόγο μίσους» μέσα σε 24 ώρες αλλά και περιεχόμενο το οποίο περιλαμβάνει «ψευδείς ειδήσεις – hoax», όρο γενικό, ο οποίος ισοπεδώνει, όπως σας είχαμε ενημερώσει, τα πάντα.

Τα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ που απειλούνται ζητούν από τον νέο-εκλεγέντα Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος αναλαμβάνει το αξίωμα τον Γενάρη, να αναλάβει δράση ενάντια στις «hoax» επιθέσεις του συστήματος  και να βάλει τέλος στην λογοκρισία.

Άραγε θα δούμε τέτοιες καταστάσεις και στην Ελλάδα;

loading...
loading...