Συγκεντρώσεις της Οικογένειας του Ουράνιου Τόξου

01 Δεκ, 2016

Προς υποδοχή του παγκόσμιου ηγέτη


 

Τα Rainbow Family Gatherings (Συγκεντρώσεις της Οικογένειας του Ουράνιου Τόξου) είναι ετήσιες συγκεντρώσεις χίπιδων που γυμνοί υμνούν την φύση και φυσικά θα καλωσορίζουν τον «οικολόγο» παγκόσμιο ηγέτη.

Όπως αναφέρει το VICE:

«Η Rainbow Family είναι μια αναρχική, ουτοπική new age κοινότητα που συγκεντρώνεται κατά τη διάρκεια των Rainbow Gatherings, βασικά στοιχεία των οποίων είναι η ελευθερία (σ.σ. αυτό που ορίζει ο νόμος) και η αγάπη. Δεν υπάρχουν εισιτήρια εισόδου, καμία ιεραρχία και καμία ουσιαστική οργάνωση. Όλα τα άτομα συμμετέχουν στο στήσιμο του event: βρίσκουν την τοποθεσία, μαγειρεύουν, παρέχουν πρώτες βοήθειες και διατηρούν την κατάσταση ήρεμη. Τα χρήματα που απαιτούνται συλλέγονται από δωρεές των παρευρισκόμενων, που περνούν τις ημέρες τους στήνοντας εργαστήρια στη συγκέντρωση, χορεύοντας, συμμετέχοντας σε διαλογισμούς, συζητήσεις, καθώς και παίζοντας τύμπανα, μαζεύοντας βότανα, κάνοντας yoga, tantra ή ψυχοτροπικά ναρκωτικά».

Αναφέρει η δημοσιογράφος:

«Όταν μπήκα μέσα στο δάσος εκείνη την ημέρα, ο τρόπος που με υποδέχτηκαν με εξέπληξε κάπως. Γυμνοί και ημίγυμνοι άνθρωποι έτρεξαν να με αγκαλιάσουν και να μου πουν ότι με αγαπούσαν, μια ομάδα από χίπηδες έλεγε τραγούδια Krishna και άλλοι χόρευαν στους ήχους των τυμπάνων, καθώς ένα άτομο μου έδωσε έναν μπάφο.

Στο πρώτο μου Rainbow Gathering καθώς και σε καθένα που ακολούθησε συνάντησα παραδοσιακούς χίπηδες και νομάδες, αλκοολικούς Ρώσους ιερείς, ορκισμένους αναρχικούς, hackers, αυτοανακηρυγμένους προφήτες, μετενσαρκώσεις θρησκευτικών φυσιογνωμιών και καλλιτέχνες κάθε είδους. Όλοι ένωναν τα χέρια τους και δημιουργούσαν έναν κύκλο».

Τα σχόλια δικά σας…

loading...
loading...