1η εκπομπή παρουσίασης του MELANTHIN

29 Ιουλ, 2017

Κυκλοφόρησε το MELANTHIN. Το προϊόν, που αναδομεί ολόκληρο τον οργανισμό.

Το MELANTHIN είναι το πρώτο, από μία μεγάλη γκάμα συμπληρωμάτων διατροφής που θα παρουσιαστούν σύντομα. Είναι το πρώτο, διότι είναι και ένα από τα αρχαιότερα δοκιμασμένα συμπληρώματα διατροφής.

Μετά το 1900 μ.Χ. οπότε και επιβλήθηκε δια της βίας η χημική ιατρική, το σύνολο των βοτάνων "των γιατρικών της φύσης", όπως τα έλεγαν οι παλιοί, άρχισε να περιθωριοποιείται, με αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με τις νέες, κακές διατροφικές συνήθειες που επιβλήθηκαν, να ενταθούν ασθένειες όπως το άσθμα, ο διαβήτης και βεβαίως η επάρατος νόσος.

Τα βότανα και οι οπαδοί τους, πέρασαν στην αντεπίθεση και ανγκάστηκαν οι κατέχοντες το μονοπώλειο της νέας ιατρικής επιστήμης, να προωθήσουν τον CODEX ALIMENTARIUS, που προσπαθεί να μειώσει την χρήση βιταμινών και βοτάνων. Έτσι, οι πιστοί στα βότανα, έβγαλαν τα συμπληρώματα διατροφής, για τα οποία, δεν δικαιούνται να πουν ότι θεραπεύουν, ή ότι προλαμβάνουν τις ασθένειες, πράγμα που έχουν δικαίωμα να πουν οι κατασκευαστές φαρμάκων.

Το MELANTIN δεν ειναι φάρμακο, δεν προορίζεται για πρόληψη, ή θεραπεία νόσου. Είναι ένα άριστο συμπλήρωμα διατροφής. Δεν αντικαθιστά την ισορροπημένη διατροφή, αλλά ποιος από εμάς κάνει ισορροπημένη διατροφή στις μέρες μας;

Έτσι χρειαζόμαστε βοήθεια. Χρειαζόμαστε την ουσία ΘΥΜΟΚΙΝΟΝΗ που βοηθά και συμβάλλει, στην εξουδετέρωση των ελεύθερων αρνητικών ριζών, που είναι το υπ΄αριθμόν ένα αίτιο όλων των προβλημάτων υγείας. 

Το MELANTHIN ήρθε για να ταράξει τα νερά και να δράσει ευεργετικά, στην μάχη εναντίον του νούμερο ένα αιτίου όλων των προβλημάτων μας, που είναι οι ελεύθερες αρνητικές ρίζες.

Το MELANTHIN δεν βοηθά απλά σε κάποια δυσκολία που έχουμε με το σώμα μας. Το ΜΕΛΑΝΘΙΝ ήρθε για να αποτελέσει μέρος του καθημερινού σας φαγητού, καθώς παίρνοντας μία κάψουλα κάθε μεσημέρι, οι ευεργετικές του ικανότητες δίνουν μία σταδιακή ώθηση υγείας και ευεξίας σε κάθε όργανο του σώματός σας. Αμερικανοί γιατροί που ρωτήθηκαν σε τι ωφελεί το MELANTHIN είπαν: "ρωτήστε μας καλύτερα, σε τι δεν βοηθάει, αλλά και πάλι δεν θα είχαμε τίποτα να σας πούμε".

 

 

 

loading...
loading...